Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/users/mikoon/public_html/schody-mika.pl/wp-content/plugins/wp-pagenavi/scb/Options.php on line 62

RODO

Strona główna » RODO
  1. Prawa autorskie do wszystkich tekstów na stronie posiada Adam Mika kontakt mika.adam1990@gmail.com.
  2. Administratorem danych osobowych serwisu www.schody-mika.pl siedzibą w Dobrym Mieście jest, Adam Mika Ul. ul. Łużycka 1, Dobre Miasto 11-040.
  3. Podanie danych osobowych przez Klienta w celu realizacji umowy i wystawienia faktury jest dobrowolne, jednakże nie podanie (usunięcie) danych osobowych uniemożliwia wykonanie umowy (realizacji usługi).
  4. Dane osobowe Klienta będą przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych (oraz rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 kwietnia 2016 r. 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (RODO) przez Administratora w celu wykonania umowy i wystawienia rachunku (paragonu lub faktury).
  5. Klient może w każdej chwili uzyskać dostęp do swoich danych osobowych i żądać ich poprawienia, zmiany lub usunięcia oraz ograniczenia przetwarzania. Klientowi przysługuje prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest organ nadzorczego Prezes Ochrony Danych Osobowych ul. Stawki 2 Warszawa.
  6. Nasz serwis automatycznie zbiera i przetwarza dane osób odwiedzających naszą stronę internetową. Proces ten wykorzystuje zachowywanie plików cookies w pamięci urządzenia końcowego użytkownika.
  7. Wśród uzyskiwanych danych są: adresy IP, adresy strony odsyłającej, typ systemu operacyjnego i typ przeglądarki.
  8. Głównym celem zbierania i przetwarzania danych jest zbieranie statystyk odwiedzin strony i analiza zachowań użytkowników w trakcie aktywności na stronie internetowej.
  9. Domyślnie przeglądarki internetowe mają włączoną opcję korzystania z plików cookies, jednak w każdym momencie można zmienić te ustawienia. Szczegółowe informacje dostępne są na stronach internetowych dostawców oprogramowania.
  10. Nie udostępniamy pozyskanych danych osobom trzecim, wyjątkiem jest wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu, który działa na podstawie i w granicach prawa powszechnie obowiązującego.
  11. Administrator nie odpowiada za politykę prywatności stron internetowych, do których odnośniki umieszczone są na stronach serwisu.
  12. Dane osobowe przetwarzane będą przez okres nieoznaczony od dnia ich przekazania tak długo jak Klient będzie korzystał z usług Administratora. Po zakończeniu korzystania z usług Administrator może przetwarzać dane, tylko na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne, bądź prawa międzynarodowego obligują go do tego.
  13. Dane osobowe podawane w formularzu na naszej stronie internetowej są traktowane jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.

W przypadku pytań lub niejasności jakiegoś zapisu w naszej polityce prywatności, napisz do nas kontakt.


Oferta
Kontakt

ADAM MIKA
Pracownia Stolarska

11-040 Dobre Miasto
ul. Łużycka 1

Tel. kom. 604 669 952
E-mail: mika.adam1990@gmail.com

Masz pytania, skontaktujemy się z Tobą
Nasze realizacje

Bezpłatny pomiar i wycena

Potrzebujesz drewnianych schodów i zastanawiasz się nad wyborem firmy, która wykona niepowtarzalne, atrakcyjne wizualnie, wygodne i służące przez lata schody. Stolarnia Mika wykona darmowy pomiar i wycenę tego projektu. Pomożemy w doborze odpowiedniego rodzaju schodów, który będzie najlepszym rozwiązaniem dla Twojego domu, mieszkania lub firmy. Porozmawiajmy o schodach z drewna, wiemy o nich wszystko.

Kontakt
Telefon 604 669 952 Zamknij
Telefon mika.adam1990@gmail.com Zamknij